Paikka on hyvä,

jos siellä voi ottaa painit.

Arwo

- Etusivu

- Arwo

- Kaiku

- Hihnanpää(stä)

- Koiran kanssa matkoilla

- Blogi

Bäk to Suomi

No ni. Mehän päätettiin Kaikkosen kanssa, että ny me lähretään kohti tuttuja näreitä ja omaa sohvaa. Kyllä nääs on maailmaa taas nähty, Hollannissakin ollaan keretty taivastella ja patsastella kuukauden päivät. Ja sitä ennen merkkailla hoodeja eteläisessä Enklantissakin viikon verran.

Kun lährettiin pohjoisesta Enklantista valumaan kohti etelää, Kaikkonen kohteliaana paimenpystykorvana auttoi ahkerasti palveluskuntaa pakkaamaan litistämällä vaatteita kierimällä niitten päällä. Vallan oli ahkera ja reipas hän.


Ja siellä etelässä vasta metka systeemi olikin palveluskuntien ohjeistuksessa, olivat ajatelleet nääs vähän piremmällekin kuin vain huomiseen.


Siä etelässä, Kentissä, meillä oli kyllä metka koti. Myös meitin omalla pihalla palveluskunnalla oli tilaa heitellä meille palloja ja nameja - joten ei ihme, että tota Kaikkosta iltaisin välillä vähän uuvutti.


Mutta kyllähän se Enklanti oli tavallaan silti niinku nähty, pupeineen...


...ja kallioineen (oltiin kuulkaatten muuten aivan pirun korkealla) ...


... joten niinpä lährettiin siitä huitasemaan junalla meren alta ja ranskanbuldokkien ja pelkianpaimenkoirien maisemien kautta tänne hollanninpaimenkoirien hoodeille. Eikä ollut meikäläisille eka kerta muuten moinen junailu, ei.


Mutta kyllähän sitä matkatessa alkaa aina ramasemaaan, se on vissi. Uudessa kodissa Hollannissa vedettiinkin kyllä heti vähän enemmänkin kuin pienet tirsat.


Mutta täällä Hollannissa onkin ollut melko metkaa. On kaikenlaista närettä ja mukavaa reittiä, joissa noi hihnanjatkeetkin kulkee sujuvasti perässä.


Ja sitten täällä on myös melko muikeita tyyppejä, melkein kaikissa pihoissa, hyvin ollaan juttuun niirenkin kanssa tultu.


...paitti että siitä on pitänyt vähän palveluskunnan kanssa neuvotella, että mitäs tehrään noille kissoille, jotka siinä meitin pihalla majailee. Ja mää voin luottamuksellisesti kertoa, että neuvottelut jatkuvat. Mutta kyllä on kuulkaa tekemistä saada palveluskunta ymmärtämään mikä tässä olis niinku se tavoite ja maali.


Mutta ny mää lähren torkkuun, koska jo huomenna lähretään varhain kohti kotia ja pitää nääs olla tarkkana kuin poropyörykkä, jotta matka sujuu rattoisasti ja leppoisasti kotia saakka. Jotta kohta siis taas nährään!

<<< Takaisin Arwon matkoihin

| www.treenilinjaiset.net | Webdesign Kuispaja|