Paikka on hyvä,

jos siellä voi ottaa painit.

Arwo

- Etusivu

- Arwo

- Kaiku

- Hihnanpää(stä)

- Koiran kanssa matkoilla

- Blogi

Citykoirat by night

No heipsista vaan, se on Arwo-Arbamaare taas täällä! Nyt on vuorossa kuvapläjäys siitä, millaista se citykoiran elämä oikeastaan täällä Amsterdamissa onkaan. Ja sehän on aika tavallista, kuten näette. Melkein joka päivä ulkoilutetaan palveluskuntaa myös täällä kaupungissa ja usein iltaisin. Aamuisin mennään yleensä autolla ja koko porukalla johonkin isompaan puistoon vähän pidemmälle. Koltiainen ei yleensä ole näillä kaupunkilenkeillä mukana, koska se on jo ihan tarpeeksi hippi ja vapaamielinen muutoinkin.

Tästä lähdetään, tässä on meidän kotikatu. Taloja, autoja ja palveluskuntia, ihan tavallista.


Koska täällä on aika paljon tota vettä, mää oon löytänyt ihan uuden suhteen noihin lintusiin. Heti kulman takana on sellainen kanava, jossa majailee mun ate... ei kun siis kavereita.


Tässä on meidän lähipuiston kulma ja kuten näette, aika tavallinen. Me ei kamalasti siellä käydä, kun siellä vilistelee palveluskuntia vapaana niin maan perusteellisesti, mutta koltiainen ulkoilee siellä melkein joka päivä.


Täälläkin koirat asustelee ihan asiallisissa kortteereissa:


Pari vähän oudompaa heppua täällä myös majailee, mutta mehän moikataan niitä silti, tiätty, täällä kun ollaan aika suvaitsevia karvoista riipumatta.


Ja sitten tuleekin sellainen varsinainen cityosuus, jossa me maailman metropoleihin tottuneet ollaan tiätty kuin porokoirat tokassa.


No, aika pikaseen ollaan kuitenkin sitten taas väljemmillä vesillä...


...ja kaupungin häly jää vähän kauemmas.


Ja ennen pitkää ollaankin taas takaisin kotikumilla.


Ja jos palveluskunta on käyttäytynyt asiallisesti, saatetaan antaa niiden mennä ominpäin tohon viereiselle kadulle, jotta jaksavat taas meitä palveluskoiria palvella.


Että tällaisissa maisemissa me asustellaan vielä kolmisen viikkoa ja sitten lähdetäänkin aika landelle, nimittäin Skotlantiin. Mutta sitä ennen vietetään vielä partakoltiaisen synttäreitä ihan urakalla.


<<< Takaisin Arwon matkoihin

| www.treenilinjaiset.net | Webdesign Kuispaja|