Paikka on hyvä,

jos siellä voi ottaa painit.

Arwo

- Etusivu

- Arwo

- Kaiku

- Hihnanpää(stä)

- Koiran kanssa matkoilla

- Blogi

Heipat Enklantille

Soon moro taas kaverit! Ja se on kuulkaatten nyt niin, että ollaan ton Kaikkosen kanssa todettu, että eiköhän tää Enklanti ole reilussa viidessä kuukaudessa jo nähty sen verta hyvin, jotta on aika siirtää ruokakupit ja vinkulelut toisiin maisemiin. Mutta määpä laitan tähän muutaman räpsyn, niin tiijätte jotta minkälaista täällä niinku on, jos tännepäin tuutte.

No, tännehän tuli myös se Joulu. Mutta vähän oli melankoliaa ilmassa, ei nääs tullut lahjoja.


Me siitä sitten päätettiinkin lähteä samantien parempiin pileisiin, mutta nää paikalliset pitivät ovensa visusti teljettyinä.


En sitte tiijä, että eikö meillä muka ollut asialliset asusteet, kun ei ne ovet auenneet meikäläisille.


No, me ei pienistä masennuta, sillä tää Enklanti on siitä metka paikka, että täällä voipi viettää rantalomaa niinku vaikka keskellä talvea.


Koska saatiin joululahjaksi myös kavereita kylään, tehtiin retki Pyhälle Saarelle asiankuuluvalla hartaudella.


Ja siis onhan tää Enklanti niin vanha paikka, että näitä vanhoja kiviä tuppaa olemaan kaikkialla, mutta kuka niitä oikein jaksaa ihmetellä, ei me ainakaan.


Yhtenä päivänä oltiin ihan että "häh" ja "täh”. Oli nääs melkein talvi ja lunta maassa - siispä painit!

 

Mutta on täällä sitte niitäkin päiviä, jolloin lenkin jälkeen naamioidutaan afgaaninvinttikoiriksi - jota Kaikkonen tässä demonstroi taidokkaasti - ulkona on nääs joskus vallan märkää sumua.


Ja kyllä on kuulkaatten ollu palveluskunnan kanssa taas hommia. Meinaavat unohtaa sisääntulonamit...


...tulevat herättelemään just, kun meikäläinen on tehnyt hienon pesän yöksi...

...ja kylpyvaahdon määrässäkin olisi kyllä petraamista.


Mää paan vielä tähän loppuun kuvalla teillekin tiedoksi, kuinka tää Enklanti on kyllä kurin ja järjestyksen maa, kuten meirän lähipupinkin ohjeistuksessa selvästi näkyy, jotta pitäkäätten se mielessä, jos näille hoodeille tuutte.


Jotta eiköhän liene aika suunnata täältä vähitellen muille maille, tuttuihin Hollannin maisemiin hetkeksi. Toi Kaikkonen kun on myös sen verta yksin...siis viaton luontokappale, niin on sillekin kiva, että tuntee olonsa kotoisaksi. Heipat siis hetkeksi ja kuonot kohti muita maita ja seikkailuita!


<<< Takaisin Arwon matkoihin

| www.treenilinjaiset.net | Webdesign Kuispaja|