Paikka on hyvä,

jos siellä voi ottaa painit.

Arwo

- Etusivu

- Arwo

- Kaiku

- Hihnanpää(stä)

- Koiran kanssa matkoilla

- Blogi

Matka Hollantiin

No terppa taas, se on Arwo tässä! Nyt kuulkaa meille kuuluukin kummia. Päätettiin nimittäin viedä palveluskunta opintomatkalle, jotta vähän oppisivat uusia juttuja erityisesti kulinaristisella osastolla. No, mää sitten vähän tutkailin sopivia matkakohteita..


...ja päätin samantien, että me mennään kuulkaatten Hollantiin! Siellä on sen verta vapaamielistä, että meikäläisen piippaava pehmokäsilaukku on takuulla ihan hitti.


Mutta meren yli piti ensin päästä. Ja löydettiinhän me sitten lopulta se reitti, kun ei olla mitään eilisen tunturin poikia kuitenskaan.


Ja aika pian sitten oltiinkiin kuulkaa Ruottissa. Hetken siinä kyllä joutu Kaikkosen kanssa tuumaamaan, että jaahas, mihis suuntaan se nokka nyt sitten laitetaankaan .


Ja eipä aikaakaan, kun oltiinkin ajettu koko Ruottin läpi ja oltiin jo Tanskassa. Matkalla nähtiin kaikenmoista, esimerkiksi pieniä taloja...


...ja vähän suurempia taloja.


Ja jos meikäläiseltä kysytään millaista on Tanskassa, niin sanoisin, että aika tasaista.


Joten kyllä siellä pienet painit voi hyvinkin ottaa.


Mutta eipä aikaakaan, kun oltiin kuulkaatten jo Saksassa. No, me siinä salamana muistettiin, että siellähän on takuulla niitä hirmuisia saksanpaimenkoiria ja otettiin itsekkin sellainen pätevä ja luihu lookki.


Koska matka oli pitkä, piti tietty huolehtia riittävästä levosta ja tarjoilusta


Se täytyy kyllä sanoa saksalaisten eduksi, että ovat kyllä hyvin ymmärtäneet asiallisten koiranpetien päälle:Ja jos meikäläiseltä kysytään millaista on Saksassa, niin sanoisin, että aika tasaista...


...joten kyllä siellä voi hyvin pienet painit ottaa.


No taas oli lähdettävä liikkeelle ja eipä aikaakaan, kun oltiinkin jo siällä Hollannissa! Ja jos meikäläiseltä kysytään millaista on Hollannissa, niin sanoisin, että aika tasaista...


...mutta märkää!


Mutta kyllä sielläkin voi pienet painit hyvinkin ottaa.


Koltiaista piti kyllä vähän vahtia, ettei se kalastele liian syvillä vesillä, se kun on sellainen vanha vesikoira sisäiseltä luonnoltaan.


Että täällä Hollannissa me nyt ollaan hetken aikaa . Ja jotta totuus tämän reissun pääasiasta ei kuitenkaan nyt sitten unohtuisi - nälkäisen arktisen pystykorvan ruokintamatka - niin nappasin sitten vielä varmuudeksi tällaisenkin kuvan.

Terppa tältä erää ja pitäkäätten huolta toisistanne!


<<< Takaisin Arwon matkoihin

| www.treenilinjaiset.net | Webdesign Kuispaja|