Paikka on hyvä,

jos siellä voi ottaa painit.

Arwo

- Etusivu

- Arwo

- Kaiku

- Hihnanpää(stä)

- Koiran kanssa matkoilla

- Blogi

Outo Enklanti

Helou, hai ja kuudafternuun kaverit ja terveiset vaan täältä enklannista! Se on nääs sillai, että meikäläiset alkaa olla täällä ku porokoirat tokassa. Kohta 3 kuukautta reissua takana ja saman verran vielä eressä täällä kummallisella saarella. Ai että mitenkä kummallisella, no määpä kerron:

No siis ensinäkin täällähän ollaan vähän niinko olevinaan harripottereita kaikki, seinien ja kiviaitojen läpi meneminen on niinko normihommaa.


Ja vähän niinko aika moni asia on niinko aika isoa ja vanhaa.

Ja sitte niinko ihan tavallisella sunnuntaikävelyllä törmää näihin otuksiin ihan alvariinsa - ollaan vähän niinko yhtä suurta perhettä olevinaan kaikki. Mutta onneksi täällä piretään myös järjestystä yllä.


Ja sitten on noi rannat, en mää kyllä niitä ymmärrä. Ensin on niin pirun märkää, että ei ole sinne mitään asiaa meikäläisillä - ja sitten yhtäkkiä ei enää ole?


Ja sitte nää paikalliset ei saa hengen rauhaa, ennenku pääsevätten johonkin korkeelle tuijottamaan kauas - tulisivatpa meirän tuntureille, niin olis mielenrauha taattu.


Mutta ihan niinko aivan eniten kyllä ihmetyttää tää näiren näkemys siitä, että että niinko oravissa ja kissoissa olis jotakin ihmeellistä - paitti tietty porokoiralle sopiva vieheenä, kun pitää saara vähän koipia liikkumaan ripeeseen tahtiin.


Kaikesta kummallisuudesta huolimatta me yritetään Kaikkosen kanssa tehrä parhaamme ja olla ihan vaan ku ei oltaiskaan ja keskittyä olennaiseen. Ai että niinko mihin? No tiätty niinku syömiseen, sopivaan eksösäissiin ja köllimiseen, jotta ollaan keväällä kotiin tultaessa timmissä kunnossa. Jotta näihin kuviin, näihin tunnelmiin, "pest rekards" vaan meiltä Sirpa-Helenalta ja Smoolanninpaimenkoiralta sinne teille kaikille!


<<< Takaisin Arwon matkoihin

 

| www.treenilinjaiset.net | Webdesign Kuispaja|