Paikka on hyvä,

jos siellä voi ottaa painit.

Arwo

- Etusivu

- Arwo

- Kaiku

- Hihnanpää(stä)

- Koiran kanssa matkoilla

- Blogi

Skotlannin ylämailla

No terve miäheen, se on opaskoira Arwo taas täällä, Arwelihärvelin toiviomatkoista, että päivää vaan. Mehän majaillaan viä täällä Skotlannissa etsimässä sitä partakoltiaisen, aka Folken, esi-isää. Löytöjä ei toistaiseksi ole, mutta hilkulla kyllä ollaan, sanon mää.


Yhtenäkin päivänä kiivettiin aika topakasti aika korkeelle, mutta nähtiinkö me mitään? No ei nähty. Paitsi pilveä.


Meikäläisen pisnes alkaa kyllä olla aika vaarallisilla vesillä, jos ei tulosta kohta ala tulemaan. Joten ei muuta kun palveluskunta pakattiin siitä äkkiä matkaan ja menoksi - kohti Skotlannin ylämaita!


No ei kyllä nähty vaan sitten yhtään mitään taaskaan. Suunnattiin siitä vähitellen alavammille maille ja päätettiin käydä tapaamassa yhtä vanhempaa leidiä, jolla voisi olla jotain havaintoa Folken esi-isistä.


Täällä sen pitäisi asua. Mutta eihän me mitään nähty ja ketään tavattu. Taaskaan.


Siinä vaiheessa alkoi meikäläisen toiviomatkoilla olla jo sen verta kuumat paikat, joten päätettiin Kaikkosen kanssa esittää ratkaiseva kohtaus Skotlanninpaimenkoirien itsenäisyystaistelusta vähän niinkuin tunnelman kohottajana.


...ja Folke sai kunnian olla tuomarina.


Ja taasen jatkettiin. Ja ajettiinkin kuulkaa ihan Atlanttin rannalle saakka vähän tarkistamaan suuntaa ja meininkiä noin muutenkin. Ja mitään ei nähty. Eikä kuultu.


No mutta mehän ei toiviomatkoissa vielä lannistuttu, vaan lährettiinkin paikkaan, jossa takuulla tiedetään esi-isistä kaikki.


Kyllä mää kulkaa sanon, että aika hiljaseks näköjään vetää, kun ikää tulee sellaiset tuhat vuotta. Eikä siis nähty eikä kuultu sitten kertakaikkiaan taas yhtään mitään.

Päätettiin sitten yksintein lähteä rakentamaan Arwelihärvelin toiviomatkoille ihan uutta visiota kokonaan uudelta pohjalta. Seuraavaksi tehrään vaan ihan oma reissu ja katellaan mihin saakka sillä päästään. Josko se tällä tavalla se esi-isä sille Folkellekin vielä siunaantuisi näkyviin. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!


<<< Takaisin Arwon matkoihin

| www.treenilinjaiset.net | Webdesign Kuispaja|