Kaiku, Kaikkonen, Kaikai,

Kaiks, Koop... eli

Pihlajamäen Fantom

- Etusivu

- Arwo

- Kaiku

- Hihnanpää(stä)

- Koiran kanssa matkoilla

- Blogi

Pihlajamäen Fantom

Rotu: lapinporokoira (uros)
Nimi: Pihlajamäen Fantom
Syntymäaika: 30.7.2007
Vanhemmat: Miehtebiekka Muohtti x Kisuran Kufihtar
Väri: riista
Kasvattaja: Suvi Anttila
Terveys: lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet terveet, silmät terveet (viimeisin tarkki 4.10.2011), prcd pra status A vanhempien perusteella
Luonnetesti: syksyllä 2010, +1 +3 +3 +2 +1 +3 +1 +3 laukausvarma yht. +174p
Vahvuuksia: laukkaus- ja äänivarma, erittäin avoin ja hyväntahtoinen kaikille ihmisille, ei juurikaan riistaviettiä, on helposti palkattavissa leluilla, leikkii ja taistelee mielellään.

KoiraNet

Kaikun nuoruusajan blogi Kaikuja

Jos Kaiku olisi ihminen, se olisi aktiivisen nuoruusaikojen partiouransa jälkeen ja muutaman reippausmitalin saatuaan opiskellut ensin lähihoitajaksi ja edelleen erikoissairaanhoitajaksi leikkaussaliin. Kaikulle olisi vastuutettu kaikkien instrumenttien huolto ja ne olisivatkin ihan aina tip-top järjestyksessä. Tosin Kaiku ei itse kuitenkaan tietäisi mitä niillä tehdään, mutta olisi hyvin otettu vastuullisesta tehtävästään. Kaikulainen myös huomaisi jokaisen pienenkin uuden haavan tai vaurion ja raportoisi siitä välittömästi eteenpäin. Jokaisen työtehtävänsä Kaikulainen suorittaisi tunnollisesti ja mukisematta paneutumalla siihen sataprosenttisesti. Kaiku olisi pidetty työryhmien jäsen, koska Kaiku ei sekaantuisi liikaa muiden asioihin eikä kyseenalaistaisi tavoitteiden mielekkyyttä,  vaan tekisi pyydettyä asiaa innolla vaikka kuinka pitkään. Kellään työkaverilla ei olisi koskaan mitään mutisemista Kaikulaiseen liittyen, se olisi kovasti pidetty tyyppi ihan kaikkien keskuudessa. Toisten mielestä ehkä myös mukavan helposti höynäytettävissä erilaisiin tempauksiin, mutta loppujen lopuksi Kaikua arvostettaisiin, koska se olisi kaikille myös reilu.  Vapaa-aikanaan Kaikulainen kävisi salilla ja nauttisi siitä, että saisi kavereiden kanssa ottaa säännöllisesti vähän painia. Kaiku diggalisi myös 50-luvun fiftarimeininkiä ja haaveilisi välillä sellaisista perinteisistä jengitappeluista, joissa voisi vetää ns. kaveria vähän pataan - leikkimielellä, toki. Kaikulla olisi suuri ja rakastava sydän ja loputon usko siihen, että elämä on tosiaankin laiffia.

| www.treenilinjaiset.net | Webdesign Kuispaja |